Header

Športni center Soča rafting

Zgodba podjetja Soča rafting se je pričela že leta 1989 in vse od takrat skrbi za to, da vaš oddih v Bovcu ostane nepozaben. Z nami se lahko udeležite različnih aktivnosti, tako družinskih kot tudi tistih bolj avanturističnih, ki vam bodo zagotovo ostala v lepem spominu.

Rafting

Zip line

Kanjoning

Kajak

Rent a e-bike

Spusta po brzicah reke Soče ne gre izpustiti, saj si boste dolino Soče ogledali še iz druge perspektive in neokrnjena narava vas bo pustila brez besed. Izkušeni lokalni vodniki bodo poskrbeli, da boste v dveh urah in pol odkrili skrite kotičke doline od slapu Boka do vasi Trnovo ob Soči. Za več informacij kliknite na povezavo.

Več informacij

V dolini Učje se razteza največji evropski zip line park. Ob adrenalinskem spustu po desetih jeklenicah, ki so speljane skozi kanjon reke Učje, vam bodo izkušeni vodniki predstavili tudi floro in favno ene bolj nedotaknjenih območij doline Soče. Več si lahko preberete tukaj.

Več informacij

Pustolovščina poteka po enem najlepših kanjonov pod pobočjem Stola, kjer se v zaščitni opremi spuščate po naravnih toboganih ter skačete v tolmunčke s kristalno čisto vodo.

Več informacij

Prav posebno doživetje pa je spust s kajakom po reki Soči. Ker pa gre za tehnično zahtevno reko, vam tega ne priporočamo v lastni režiji, pač pa pod budnim očesom izkušenih vodnikov. Z nami se tako lahko udeležite kajak šole, kjer boste skupaj z vodnikom osvojili osnovne prvine kajakaštva ter uživali v odkrivanju naše doline.

Več informacij

Za tiste, ki bi radi sami raziskovali skrite kotičke Bovškega, so na voljo kvalitetna električna gorska kolesa. V ceno je všteta tudi izposoja čelade in ključavnice.

Več informacij

Šola smučanja

Izposoja smuči

Servis smuči

Zip line

Šola smučanja poteka na najvišjem slovenskem smučišču Kanin. V smučarski šoli Ski Kanin učijo strokovno usposobljeni in izkušeni učitelji smučanja ter deskanja na snegu z vsemi potrebnimi licencami.

Več informacij

V našem športnem centru v Bovcu lahko najamete kakovostno opremo za smučanje in deskanje.

Več informacij

V športnem centru Soča Rafting vam nudimo tudi kakovosten in hiter servis smuči in snežnih desk na novih strojih s tehnologijo Wintersteiger, s katero dosegamo visoko kvaliteto obdelave. Servisiranje smuči in snowboardov opravljajo izurjeni serviserji.

Več informacij

Največji evropski zip-line park v dolini Učje ponuja adrenalinsko doživetje tudi v zimskih mesecih. Spust po desetih jeklenicah bo ob vodstvu izkušenih vodičev zagotovo nepozabna izkušnja.

Več informacij
Preveri zasedenost