Header

Spa & Fitness

Hotel Soča ponuja prefinjenost, mir in trajno sprostitev, kjer so gostoljubnost, šport in prosti čas v popolni harmoniji z okoliško naravo.
Wellness storitve našega hotela Soča vključujejo dobro opremljen fitnes ter savno s panoramskim razgledom, idealen kraj za osvežitev in obnovo energije po vsakodnevnem stresu.

Savna

Fitnes

Savna je eden najboljših načinov za sprostitev telesa in duha, še posebej po celodnevnem pohodništvu ali smučanju, vsekakor pa je to popoln načrt, kako preživeti deževno popoldne.
Naša finska savna je v celoti izdelana iz jelkinega lesa, temperatura doseže do 85 in 95 ° C z okoli 10% do 20% vlažnosti zraka. Ta vrsta savne izjemno blagodejno vpliva na zdravje, pomaga pri odstranjevanju toksinov iz telesa in sproščanju mišic. 
Savna hotela Soča ima tudi infrardečo tehnologijo, katera uporablja infrardeče toplotne sijalke, ki so namenjene zvišanju telesne temperature, pri čemer gre le približno 20% toplote v zrak, preostalih 80% pa gre neposredno v telo. Infrardeča toplota ima kardiovaskularne koristi, ker globlje prodira v človeško tkivo, mobilizira in kuri maščobe, kar vodi do izgube teže in razstrupljanja. 
Poleg tega občutljiva in intimna osvetlitev daje sproščujoče izkušnje in skupaj s svežim vonjem lesa ustvarja občutek pomlajevanja.
 

Med bivanjem v hotelu Soča lahko gostje obiščejo tudi fitnes. Le ta je opremljen z najboljšo tehnologijo, ki zagotavlja večnamenski prostor za vadbo. Telovadnica ponuja sobna kolesa, tekalne steze, proste uteži in drugo opremo za delo na celotnem telesu. Telovadnica se nahaja v 3. nadstropju hotela in ponuja panoramski pogled na okolico, kjer lahko gostje ohranjajo kondicijo in pri vadbi telesa pozabijo na stres.

Preveri zasedenost