Header

Spa & Fitness

Hotel Soča ponuja prefinjenost, mir in trajno sprostitev, kjer so gostoljubnost, šport in prosti čas v popolni harmoniji z okoliško naravo. Wellness storitve našega hotela Soča vključujejo dobro opremljen fitnes ter savno s panoramskim razgledom, idealen kraj za osvežitev in obnovo energije po vsakodnevnem stresu.

 

Masažna kopel

Masažna kopel se nahaja na terasi v tretjem nadstropju Hotela Soča. Tu se lahko sprostite ob čudovitem razgledu na okoliške vrhove Julijskih Alp. Užijte trenutek.

đakuzi_manjša

Savna

Savna je eden najboljših načinov za sprostitev telesa in duha, še posebej po celodnevnem pohodništvu ali smučanju, vsekakor pa je to popoln načrt, kako preživeti deževno popoldne. Na voljo sta finska in infrardeča savna, kjer intimna osvetlitev skupaj s svežim vonjem lesa blagodejno vpliva na vse čute in ustvari sproščujoče razpoloženje.

 

savna_resized

 

Fitness

Fitnes opremljen s sodobno tehnologijo ponuja sobno kolo, tekalno stezo in trenažerje. Fitnes se nahaja v tretjem nadstropju hotela, kjer lahko gostje ob panoramskem pogledu na okolico ohranjate kondicijo in pozabite na stres.

 

_KAM6490-2101-min

 

 

 

Preveri zasedenost