Header

Splošni pogoji

Cenjeni gostje,

da bi zagotovili čim bolj udobno bivanje vas prosimo, da upoštevate sledeče informacije.

PRIJAVA/ODJAVA: Prihod od 15.ure dalje, odhod do 11.00 ure.

ZAJTRK: 7.30 - 10.00

DOMAČE ŽIVALI: Domače živali so dobrodošle ob doplačilu ter predhodni najavi.

KAJENJE: Kajenje v notranjih prostorih hotela je prepovedano.

DODATNO LEŽIŠČE: Uporaba dodatnih postelj je mogoča ob doplačilu.

CENA VKLJUČUJE: Gretje in hlajenje, posteljnino, brisače, uporabo bazena in razgledne terase, WI-fi povezavo ter parkirno mesto pred hotelom ob razpoložljivosti.

TURISTIČNA TAKSA: Lokalna turistična taksa za odrasle osebe znaša 2 EUR na dan.

REZERVACIJE TER PREDPLAČILA: Za potrditev rezervacije je potrebno predplačilo.

POGOJI ODPOVEDI:

Hotel jamči za svoje pogodbene obveznosti s skrbnostjo poštenega gostinca. Družba ne odgovarja za kakršno koli neposredno ali posredno izgubo ali poškodovanje lastnine gostov ali osebne poškodbe, ki na kakršen koli način nastanejo med bivanjem v hotelu (razen osebnih poškodb gostov, ki nastanejo neposredno zaradi hude malomarnosti družbe). Celotna odškodninska odgovornost družbe ne presega rezervacijske vrednosti.

Če gost povzroči škodo kjerkoli v hotelu ali na njegovem zunanjem prostoru, zanjo v celoti odgovarja, hotel pa odklanja vsakršno odgovornost za škodo, ki bi jo gost lahko utrpel v takem primeru.

V primeru kršitev hišnega reda oziroma povzročanja škode, si hotel dovoli izvesti ukrep prepovedi vstopa, odstranitev gostov iz hotelskih prostorov in povračilo povzročene škode.

Hotel si pridržuje pravico in gost ga pooblašča, da za morebitno škodo ali odtujitev predmetov, oz. kršenja hišnega reda, bremeni njegovo kreditno ali plačilno kartico. Višina odškodnine se odmeri po nabavni vrednosti (s stroški dela) inventarja/ stroški popravila. Odškodnino za kršenje javnega reda in miru (tj. hišni red), se odmeri po zakonu o varstvu javnega reda in miru.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Preveri zasedenost